MINUSTA

 

Olen mieleltäni iloinen, vilkas, maanläheinen, aito, utelias ja elämänjanoinen. Olen myös vakava, herkkä pohdiskelija ja ajattelija.

Elämässä minulle tärkeimpiä ovat perhe, ystävät, terveys ja koirapojat Rio ja Chico, jotka kulkevat matkassani lähes kaikkialla. Vapaa-aikani kuluu tallilla hevoseni kanssa,  luonnossa maastopyöräillen, motocross radalla tai merellä rakkaan meripelastusharrastuksen parissa.

Työssäni syömishäiriöistä toipuvien kanssa olen saanut olla etuoikeutettu ja kulkea monta ainutlaatuista matkaa yhdessä kiemurrellen kohti elämää. Olen saanut olla useita vuosia tutkimusmatkailijana monimutkaiseen, mutta oivallusten kautta palkitsevaan ja innostavaan syömishäiriöiden maailmaan. Ilman niitä lukuisia hienoja kohtaamisia en olisi tässä, tällaisena.

Matka jatkuu ja innostus kasvaa. Haluan ymmärtää enemmän, kehittyä ja jakaa eteenpäin reppuun jäänyttä tietoa syömishäiriöistä. Haluan myös jatkaa matkaani kanssakulkijana, tukijana, oppaana ja olkapäänä niinä hetkinä, kun omat voimat eivät riitä tai halu oman itsensä tutkiskeluun herää.

Millainen olisi meidän yhteinen matkamme? Lähdetään yhteiselle tutkimusmatkalle ja tehdään meidän näköisemme reittisuunnitelma!

-Kati-